Ma Wachau félmaraton


Wachau

Minden szempontból emlékezetesen szép kora őszi időben került sor az eseményre, melyre egész nyáron készültünk. Értsd kb. 40 – 50 km tréning hetente.

Szombaton Kremsbe utaztunk, ami ugyan nincs túl messze Bécstől, de a vasárnap reggeli készülődést így kényelmesebben lehet megejteni. A verseny megszervezése is kifejezetten jóra sikeredett. Ezt azért tartom érdemesnek megemlíteni, mert korábban sok panaszról hallottam és az idén ráadásként az ÖBB vonatok sem közlekedtek, mert a tavaszi ítéletidőben Dürnsteinnél sziklák zuhantak a sínekre. Így vonatpótló autóbuszok szállították a versenyzőket Spitzbe a rajthoz. A pálya újbóli üzembe helyezése eltart még néhány hónapot.

A tavaszi eddigi legjobb 2:10:39-es eredményem után a két óra megdöntését tűztem ki célul. Ez ugyanis egy pszichológiai határ, melyen belül állíthatja valaki ténylegesen is magáról, hogy igazán jó kondiban lévő futó. Ez alatt csak „alapiskolás”. Egyszóval simán elbuktam! Mégis örülök, mert új személyes csúcs született 2:02:52, illetve 5:50-s átlagsebességgel egy más pszichológiai határt is sikerült megdönteni, tudniillik a 10 km/h órás átlagsebességet. Egészen pontosan átlagosan 10.3 km/órával sikerült lerobognom a 21.1 kilométert.

Link: http://www.wachaumarathon.at/

Erdemények: http://www.championchip.at/mirror/results/show_results.php?v=10976

Kategória: Running | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s