A Nagy Újraindítás a szabdságjogaink elnyomásáról szól


image

… mondja az közismert amerikai politikus, Ron Ernest Paul, aki így jellemzi ezt a zsarnoki kommunista kisérletet (saját fordításom, részlet):

A Világgazdasági Fórum alapítója, Klaus Schwab azt javasolja, hogy a koronavírus által előidézett túlreagálást kell kihasználni egy világraszóló Nagy Újrakezdés (Great Reset) beindításához. De vajon mit rejt a Nagy Újrakezdés fogalma? Lényegében a világ kormányai hatalmának bővítését és ezzel párhuzamosan a demokratikus emberi szabadságjogok drasztikus korlátozását jelenti.

Schwab egy tekintélyelvű rendszert képzel el, amelyben a fő szerepet a kormányokkal együttműködő nagytőke játszaná. A nemzetközi tőke célja a kormányok által garantált monopóliumok kereteiben, nem a részvényesek, hanem az üzletben érdekeltek és a tulajdonosok (ún. Stakeholder) nyereségét maximalizálni. A „Stakeholder” modell tehát szakít a klasszikus részvénypiaccal, és a világ kormányait, nemzetközi szervezeteket, a tulajdonképpeni vállalkozást és a civiltársadalmat nevezi meg érdektulajdonosokként.

Kormányhivatalnokok és politikusok döntenék majd el, hogy kik tartozhatnak ebbe a bizonyos érdektulajdonosi körbe illetve azt is, hogy mik is valójában ezek az érdekek és milyen lépéseket kell megtenni ahhoz, hogy az érdekeltek értékeit maximalizálni lehessen. Az emberek igényei és jóléte ebben a folyamatban csak alárendelt szerepet játszanak (kiemelés tőlem).

A Nagy Újraindítás drámain kiszélesíti majd az emberek megfigyelési és (real-time) követési lehetőségeit. Az utazás és a szabad mozgás különféle kötelező certifikátumokhoz (igazolványokhoz) lesz kötve, amiket a testbe beültetett mikrocsipek fognak hordozni.

Ron Paul folytatja (klikk a fenti  képre), illetve erre a kapcsolódó cikkre (német): Ron Paul: „Der „Great Reset“ wird die Macht der Regierung ausweiten und die Freiheit weltweit unterdrücken“ – KaiserTV 

Ezzel kapcsolatban érdemes még tán megemlíteni a Microsoft egy nemrég (tavaly) bejegyzett szabadalmáról, ami az elmondottakkal összhangban pont ilyesmiről szól. Lényege egy testbe ültetett (mining – arató) csip, ami össze van kötve egy digitális valutát menedzselő szerverrel. Ha a csip érzékeli a mozgásodat (az aktivitásodat), akkor egyfajta kripto-valutát generál számodra. Azaz, ha majd már hivatalosan is rabszolgák leszünk, ezzel merhető lesz, hogy milyen tevékenységet mekkora intenzitással végzünk és aszerint kapjuk majd a nekünk kijáró kripto-alamizsnát. Nem vicc, itt van angolul és franciául. De az ördögi az egészben, az maga az alkalmazott számmisztika. A szabadalom a WO2020/060606 számon fut. Mond valamit a 666? Szerinted vannak ilyen “sátáni” véletlenek? Itt valaki tudatosan játszik a szimbólumokkal? Készítek képet is ról, íme:

image

image

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s