A gonosz forrása


Tegnap azon tűnődtem, miként lehetséges az, hogy egy faj, mely rettenthetetlenül úgy hiszi, felsőbbrendű intelligencia birtokában van, szokványos mindennapi tevékenységével, tökéletesen összehangolt, többfrontos támadást intéz mind önmaga, mind pedig a bolygó komplett bioszférája ellen. És ezt még csak észre sem veszi! Legalábbis érdemben nem. Az ok okozati összefüggéseket feltáró kijózanító válasz tulajdonképpen évtizedek óta ismert. Erre utal az előzőekben említett csapda, illetve az onnan kivezető út. Ez a faj mégis arra törekedik, ki ne derülhessen, merre van a kijárat és “aki csak elindul felé, vagy csak feléje mutat, azt őrültnek, bűnözőnek vagy a pokol tüzére való bűnösnek kiáltják ki… és megölik”.

Mondanivalóm lényege ezzel kapcsolatban annyi, hogy ma az ORF honlapján napvilágot látott egy borzalmas hír, mely pontosan a Wilhelm Reich által feltárt okokat szemlélteti. Tudniillik a csapda bejáratát.

Kiderült ugyanis, hogy 1949 és 1975 között németországi gyermekotthonokban ezrével kínozták a babákat és a jobb sorsa érdemes kisgyermekeket, például úgy, hogy a kiságyak rácsaihoz kötözték a szerencsétleneket, miközben napfényt rabságuk évei alatt egyáltalán nem láthattak. A módszeres alapossággal elkövetett terror egyetlen célja a nyugalom és csend mindenáron (értsd valóban mindenáron) történő fenntartása volt. Más meglátás szerint is a gyermekekkel való törődés minimalizálása volt az egyetlen olyan tényező, mely számított. Egyáltalán senkit nem érdekelt az új generáció ép testi és szellemi fejlődésének a biztosítása. Valamennyi áldozat masszív traumák okozta neurózissal vághatott neki az életnek, már amennyiben túlélte a magasztos patriarchátus elvetemültségét, amit mi civilizációnak hívunk.

clip_image001

Közben csak találgatni lehet, ama mondásos jéghegy mekkora darabja lett most hirtelen látható. Vajon lehet-e normális társadalomról beszélni, amikor egy kultúra az új generációt, pszichopatákat szülő, különlegesen kegyetlen, megalázó, brutális gondoskodásban részesít, akarom mondani “betör”. Ez az út vezet a Csernobilek, a Fukushimák az olajkatasztrófák, az éhhalálok, népirtások, keresztes hadjáratok, az atombombák és kínzókamrák csapdájába. Csak már végre megengednétek észrevenni, merre van a kijárat!

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. nrmc szerint:

    Egy házaspár a gyerekeit (10 hónapos a legkisebb / 4 és fél a legidösebb) hónapokon át napi több órára a babakocsiba kötözte, majd a babakocsit a TV elé tolta… A hivatal csak egy újabb szülés alkalmával vette észre, hogy a szülök nem képesek ellátni feladataikat.

    Itt van a hír a mai derSAtandard-ból:
    http://derstandard.at/1303291032531

    Vajon hány gyerekböl lesz így “civilizált torzó”?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s