Figyelem! Hibás varratú kletterstieg készletek…


Rettenetemre, én is csak most értesültem róla, hogy egy esetleges gyártási hiba miatt fennáll annak a veszélye, hogy a Petzl Scorpio típusú klettersteig-felszerelés kötélféke egy zuhanás esetén felmondja a szolgálatot. Kicsit gondban vagyok, mert sajnos nekem is pont ilyenem van, és még egy hete is használtam a Franz Scheiklen. Miután egy francia hegymászó ez év májusában a biztosításába zuhant, mely rendeltetésének nem megfelelően működött, a Petzl hivatalosan is felszólította az ilyen típusú felszerelések tulajdonosait, hogy mindaddig ne használják a készletet, amíg azt felül nem vizsgáltatták. Ausztriában az alábbi címre lehet küldeni a csomagot. Azt ígérik, azonnal átvizsgálják, és még ugyanaznapon visszaküldik a feladónak. Nekem viszont nincs többé bizalmam a Petzelben.

Agentur Berger
Edthof 1
A-4645 Grünau

Sajnos, nincs rá mód, hogy önmagad állapítsd meg, hibás-e a készleted!We are sorry but self inspection is not possible for the Scorpio lanyards, all Scorpio lanyards are to be inspected by our distributor in your country. Please contact them for instructions on how to return your product

Linkek:

Kategória: Hobbies, Sport | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Sztefanó szerint:

    A Petzl becsületére legyen megjegyezve, hogy a fent megadott címre elküldött készletemet egy hét leforgása alatt leellenörize, azt rendben találta és díjmentesen visszaküldte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s