Nézőpontok (4, megszólaltak)


A legfrissebb hírek igazolják, amit az előzőekben még csak halkan mertem kimondani. Az egész migrációs-inváziós esemény-láncolat mögött a nagytőke profitot maximalizáló ármánykodására lehet lelni. Ez a mérhetetlen hatalommal bíró erő irányít a háttérből, ez határozza meg az eseményeket.

Az említett hír szerint a két legnagyobb német cég a Daimler és a Porsche vezetői (Dieter Zetsche és Matthias Müller) máris “leereszkedtek” a menekülttáborok szintjére és megkezdték verbuválni a friss, jól képzett és motivált munkavállalókat. Akarom mondani az újkori rabszolgák hadoszlopait, akik majd zokszó nélkül lesznek hajlandóak vállalni a kizsákmányolást és hozzájárulni a német ipar nyereségének a további növeléséhez. Növekedés! Minden határon túli növekedés! Miközben a az átlagpolgár gondterhelten, sőt rémülettel figyeli az eseményeket, ezek máris ünnepelnek.

Közben az említett urak szerint nem kell, nem szabad különbséget tenni a gazdasági migránsok és a valódi menekültek között, idézem “Müller wandte sich gegen die Unterscheidung zwischen politisch Verfolgten und Menschen, die aus wirtschaftlichen Gründen nach Deutschland kommen”.

Ezen felül, a jelenlegi helyzetben még vajon kinek jutna eszébe a korábban mégoly bőszen vitatott szabadkereskedelmi szerződés, a TTIP sorsa? Senkit nem érdekel már. A polgárok megkérdezése és véleménynyilvánítása nélkül kalap alá lehet hozni. Hát nem zseniális? Mond, van még kérdésed?

image

Kategória: Egypercesek, News and politics, The Problem of Civilization | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Nézőpontok (4, megszólaltak) bejegyzéshez

  1. Attila szerint:

    Ugyan, ugyan Sztefánó. Ezek a “drága, jó emberek” csak segíteni akarnak ( magukon). Nekem személy szerint már rég nincs kérdésem, azért a nevezett “urak” fizimiskáját megnézném közelebbről, némi arcberendezés elemzés céljából. 🙂

    • Sztefanó szerint:

      Beleillik a képbe! Marie Le Pen azt mondja “Berlin will Flüchtlinge ‘versklaven'” azaz Berlin a menekültekböl csak rabszolgákat akar csinálni. Óvatosnak kell lenni, mert ez egy ismert szélsöjobbos vélménye, de akkor is figyelemre méltó, hogy valaki végre kimondja. A Story teljes terjedemében itt olvasható: “http://orf.at/stories/2297135/2297136/”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s