Egyperces (34, mazsolák)


A hivatalos osztrák állami baloldali propaganda ellenére, a lakósok jelentős hányada megértéssel viseltetik a magyar intézkedésekkel szemben. A Der Standard hozzászólói többek között megjegyzik: “Orbánt és a magyarokat egészen más fából faragták. A magyarok az oroszoknak sem hódoltak be és nem fognak térdre esni Brüsszel sem pedig a nyugat nyomására” a másik arra kér, hogy “segítsetek megérteni, hogy milyen jogon próbál egy idegen állampolgár akár erőszakkal is behatolni egy más ország területére?” illetve a harmadik azt mondja, hogy “A szerb rendőrség teljes csődjét nem lehet Magyarországnak felróni ”.

Figyeld meg azt is, hogy hányan lájkolták az egyes megjegyzéseket (zöld szám).

image

image

image

Kategória: Egypercesek, News and politics, The Problem of Civilization | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Egyperces (34, mazsolák) bejegyzéshez

 1. Attila szerint:

  Azért az megnyugtató, hogy vannak még gondolkodó emberek, csak sajnos kevesen. 😦

  • Sztefanó szerint:

   Lennének többen is, csak jelentem ma Auszriában olyan a közéleti hangulat, hogy az emberek szinte már félnek a hivatalos propagandával ellenkezö véleményüknek hangot adni, mert attól lehet tartani, hogy gyorsan rasszistának meg nácinak bélyegzik öket. Bizony mondom, megcsapott az egykori cocalizmus rothadó szele. Soha nem hittem volna, hogy ezt itt egyszer megélem.

 2. Mohari András szerint:

  Egy fordítás a témában: Mi van valójában az európai menekültválság mögött?. George Mobus írásának fordítása a menekültválságról a túlnépesedés, az éghajlatváltozás és az erőforrások felélésének nagyobb összefüggéseiben.

  • Sztefanó szerint:

   Nagyon jó írás és egyetértek “these refugees are really climate-escape migrants”. Sajnos az EU apparátcsik politikusaitól aligha lehet elvárni, hogy értelmi szintjükkel elérjék az ilyen és ehhez hasonló elemzések szellemi szintjét “They are so blind to reality that all they can really do from now on is exacerbate the problems”. Ha figyelembe vesszük a globális változások sebességét (mint a Dachstein gleccsereinek a sorvadását) akkor attól tartok, hogy már néhány év múlva is a stressz okozta konfliktusok miatt végleg elbúcsúzhatunk attól az életformától, melyet mi még “normálisnk” hittünk és mondunk… Sajnos teljesen pesszimista vagyok 😦

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s