Miként manipulálják a statisztikát


Sucharit Bhakdi professzorúr elmondja, miként „gyártják” művileg a koronában elhunytakat, hogyan gyarapszik a halottak statisztikája. A Covid19 első áldozata Schleswig-Holstein tartományban úgy született meg, hogy egy 78 éves rákos beteget, fájdalmai és szenvedései enyhítése érdekében az egyik kórház palliatív osztályára vittek. A korona hisztéria miatt törletet is vettek tőle, amiben halála után kimutatták a vírust. A szerencsétlen idős ember természetesen nem a korona-vírus áldozata, mert nyilvánvaló tény, hogy más okok miatt került a palliatív osztályra és hunyt el a korábbi borús kilátásokkal egyhangban. Egy teljesen nyilvánvaló metodikai hiba eredményeként, ami jól jön azoknak, akik az elrendelt megszorító intézkedések mellett kardoskodnak.

Kategória: Health, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Miként manipulálják a statisztikát bejegyzéshez

  1. Szemák Attila szerint:

    Gondolom nem ez az egyetlen eset. Hová fog ez az egész fajulni? És mikor fogják bedobni a “gazdasági” megoldást a vírus ellen?

    • Sztefanó szerint:

      Nem valóban, az itt ismertetett rákbeteg esete nem egyedi, inkább szimptomatikus. Több német orvos is beszámol erröl a valóságot elferdítö gyakorlatról. Legutóbb az olaszok maguk is beismerték (tessék recherchálni), hogy a halottak magas száma az ilyen metodikai hibákra vezethetö vissza. A szituációt természetesen megpróbálják hatalmi körök így-e avagy úgy kihasználni. Van aki diktátort szeretne játszani… gell…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s