Egy kedves barátomnak írt levél


Szia, sajnos nincsenek jó híreim. Kancellárunk bejelentette, hogy a december 8.-án valószínűleg véget érő lockdown után nyitnak a hotelok, színházak és éttermek, de csak olyan vendégeket fogadhatnak akik negatív tesztet mutatnak fel, vagy később, oltással rendelkeznek. A központi oltás-adatbank időközben elkészült. Az idei influenza oltások máris regisztrálva lettek. Megszületett tehát a kötelező digitális nyilvántartás, melynek az adatai személyre szólóan ezután okostelefonon is lehívhatóak.

A határon túlra csak negatív teszttel lehet utazni. Karácsonyra, szlovák mintára, a hadsereg segédletével, tömeges törlet-vétel van beharangozva. Köszönjük az ajándékot, de nem kérnénk belőle. Egy olyan módszerrel akarnak felmérni, mely szakemberek szerint is rendkívül megbízhatatlan eredményeket produkál (antigén). Állítólag önkéntes alapon. Nevetséges! Aki nem megy teszteltetni magát az pozitívnak számít és otthonába lesz börtönözve 10 vagy 14 napra (a rendészet véletlenszerűen fog naponta hívni telefonon, hogy merre vagy). Pont karácsony és szilveszter tájékán lehetetlenítenek el.

Az oltás sem lesz egyelőre kötelező, de sehová sem mehetsz majd a bizonylata nélkül. Vegetálhatsz magadnak a négy falközött. Oltás! Egy olyan betegség ellen, mely nem súlyosabb az influenzánál, sőt mint számtalan nemzetközi tekintéllyel rendelkező professzor bizonyította, aláírta, kijelentette, hogy fiatalokra (< 65 év) nézve sokkal kisebb kockázattal jár. Nem tudom mi szükség a tudományra és művelőire, ha más indítékok mentén történnek a politikai döntések. John Ioannidis a Stanford egyetem professzora 6 hónapos munkával tett (szerintem végleges) pontot a vírus mortalitásának a kérdésére (ún. peer-reviewed, ami azt jelenti, hogy tartalmilag több más szakember is megvizsgált az anyagot és azt rendben lévőnek találta). A dokumentumot a sokat emlegetett WHO is elismerte és honlapján közzétette. Miért hallgat erről a közmédia? Miért nem beszél róla senki?

clip_image002

Kedves barátom, mondom néked, a politika eladott minket koncnak. Az új világrend nem összeesküvés elmélet többé, hanem gyakorlat. És mindez még csak a kezdet. A gonosz, ami ránk telepedett, sötét, hatalmas és kegyetlen. Aki még tud, képes a szívével gondolkodni, az óhatatlanul érzi a hideg leheletét, amint kiszippantja belőlünk mindazt, ami érző emberré tesz, ami az életet élni érdemessé teszi. Gyermekeinket arra tanítják, ami évezredik evolúciójával megy szembe, hogy távolságot tartsanak, hogy ne élvezzék barátaik közelét. Arcukra maszkot kényszerítenek, mely miatt sorozatosak az széndioxid koncentráció okozta ájulások az iskolákban. Ne énekelj, ne táncolj, ne ölelj, ne találkozz, ne menj idős szüleidhez. Csak egy sátáni hatalom képes ilyen abszurd szabályok felállítására.

Mindezzel összhangban, Németországban tegnap szomorú nap volt. A Bundestag, a parlament elfogadta az alapjogok abszolút berekesztéséről szóló törvényt. Még a neve is vérlázító, úgymond a népvédelmi törvény. Kit is véd ki ellen? Ja igen, a hatalom gyakorlóit egy rebellis alattvalóság ellenében. De facto ezzel vége a demokráciának, vége a szabadságjogoknak. Ezután a rendőrség bármikor feltörheti az otthonod ajtaját és kényszer oltani vihet. Elveheti a gyermekeidet, ha az állam úgy gondolja, hogy fertőznek, és Te nem teszel eleget az elkülönítésüknek. Átkutathatják a lakásodat és országon belül is utazási korlátokat szabhatnak. A tartományhatárok hirtelen mint külső országhatárok számítanak. Ez az új világrend. Isten hozott benne. Teljesen össze vagyok törve. Sír a lelkem. Ezért csilingeltünk volna a bársonyos forradalom idején?  Az úgynevezett kommunizmusban nőttem fel, jól ismertem, de az ártalmatlan volt az új sátáni világrend viszonylatában.

Baráti üdvözlettel, Sztefanó

Kategória: News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Szemák Attila szerint:

    Köszönöm, hogy közzétetted. Megosztom az FB-n. Engedelmeddel. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s