Minek nevezzelek?


Nem szeretnék senki gyengéd lelkébe durván belegázolni, de ideje lenne elgondolkodni azon, hogy koronavírus-hívésben és rettegésben miért múlja felül a magyar lakósság Európa más nemzeteit? Mi lett belőled forradalmi magyar? Hová lett 48/49 és 56 forradalmi nemzete? Ez a nép a szabadságát követelve, korábban nekiment a túlerőnek is!

image

Most viszont jól megfigyelhető, hogy Magyarországon lettek a leghatásosabban elhallgattatva a járvány rebellis szószólói és szkeptikusai. A diktatúra teljes sikerre vitte. A magyarok egységes front mentén hiszik a hivatalos verziót és 8 hónap elmúltával is áhítattal rettegnek az állítólagosan „halálos” vírustól.

Eközben a bécsi RPP-Intézet (Dr. Bonelli alapítványa) felmérése szerint a németek több mint 70%-a viseltetett megértéssel és szimpátiával azok iránt, akik november 18.-án, Berlinben, a Reichstag előtt szabadság- és alapjogok védelmében tüntettek és akikre a kormány soha nem látott rendőri brutalitást szabadított (vízágyúk, könnygáz, gumibot gyerekkocsit toló anyák, családok, békés polgárok ellen). Természetesen a magyarok erről semmit sem tudnak. A média mélyen hallgat, nehogy megtudja a magyar, mi történik Európában.

image

A németek immár mintegy harmada egyáltalán nem hisz a rájuk tuszkolt vírus-narratívában. Ausztriában 51%-ra zsugorodott azok aránya, akik támogatják a kormány megszorító intézkedéseit (a tavasszal még 95% volt ez a részarány). A szkeptikusok, a felvilágosultak száma növekvőben. Azokról van szó, akik felismerték, hogy itt egy sokkal nagyobb és sötétebb, sátáni forgatókönyv mentén haladnak a dolgok. Nem, ez nem összeesküvés elmélet, hanem gyakorlat. Miközben európaszerte forradalmi a hangulat, Róma, Madrid, Stuttgart, Berlin, Bécs, Lipcse, Drezda, London és még Pozsony is tömegeket mozgósít, addig Budapest édesdeden szendereg kormánybácsi csecsein. Hihetetlen! 

Miközben németül és angolul rengeteg hírportál, videó (a YT mészárlásai ellenére is) foglalkozik kritikusan és őszintén az eseményekkel, addig magyarul csak apró cseppekben, ha egyáltalán szitál valami kritika. Az osztrák Servus-TV heti rendszerességgel, a „hallgattassék meg a másik fél is” elve nevében, három fő műsorszámban (csütörtököként Talk im Hangar 7, vasárnaponként Corona Quartett, szombatonként Der Wegscheider) is engedi szóhoz jutni a mainstream média kirekesztettjeit. Köztük orvosokat, kutatókat, ápolókat, a tudomány és a közélet képviselőit.

És befejezésül, nem, Magyarországon szerencsére nincs, 2020-ban nem is volt semmiféle túlhalálozás, mely pedig egy igazi halálos járvány attribútuma lenne. Nem volt sem első, sem második hullám. Tessék megnézni az Euromomo.eu weboldalt, az európai elhalálozások központi statisztikáját. Aki kételkedik az információk korrektségében, felveheti a kapcsolatot az oldalt müködtető csapattal, köztük Kåre Mølbak professzorral, az EuroMOMO Projekt vezetőjével. De mit nekünk a tények, ha retteghetünk még egy kicsit és piszkálhatjuk, molesztálhatjuk, nevetség tárgyává tehetjük a szkeptikusokat. Ugye…. Milyen jó ez így nekünk! Szégyen!

image

Kategória: News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s