Nincs többé mellébeszélés!


Merkel és az EU-elefántcsonttornya hercegei a most folyamatban lévő World Economic Forumon már nyíltan is  beismerték azt, amit a felébredtek már régen sejtettek, hogy tudniillik a vírus-hisztéria a Nagy Újrakezdés leplezett beindítását szolgálja. Na, mit szólnak most ehhez a békés kérődzés közepette szolgalelkűen bégető gyanútlan báránykák? Még mindig azt remélik, hogy a rémálomnak varázsütésre vége lesz? Csak most kezdődik igazán a haddelhadd!

Az EU Agenda 2030 egy 10 éves folyamat, melynek a végén a Klaus Schwab által megálmodott elnyomó világ lesz megvalósítva. Vége a demokráciáknak és az eleddig nagy garrall hirdetett emberi szabadságjogoknak (tudniillik mint európai értékek). Mindenki boldogságra kötelezett rabszolga lesz. Aki ellenszegül, azt kényszerinternáló-átnevelő táborokban majd megtanítják, miként kell boldogságot színlelni.

Mit mond el magáról egy olyan kezdeményezést, mely eleve világméretű átveréssel, emberi sorsok-életek eltiprásával, gyerekek kínzásával, öregek gyilkos elkülönítésével lett elindítva? A globális fasiszta elit (Big-Tech, Big-Pharma, etc.) diktatúrája vár ránk. Egy olyan világ, ahol az egyes országok kormányai csak a nép kordában tartását, esetleges ellenállás karhatalmi letörését lesznek hivatva szolgálni. És nézd, mindez, ragyogó mosollyal az arcon. Örüljetek ti rabjai a földnek!

image

Sensation auf dem Weltwirtschaftsforum: Wer immer noch Zweifel hegt, dass Corona längst zum Vehikel der weitreichendsten politischen Transformation der Nachkriegszeit geworden ist, der sollte sich einfach die Erklärungen der deutschen Kanzlerin und der EU-Kommissionspräsidentin auf dem diesjährigen digitalen World Economy Forum (WEF) zu Gemüte führen. So unverblümt wurde die Instrumentalisierung des Virus zum globalen Reset noch selten eingeräumt. Und spätestens jetzt ist auch klar, warum die Politik nichts zur Beendigung, aber alles zur künstlichen Verlängerung der Krise unternimmt.

Szenzációval felérő hír a WEF kongresszusáról: Vajon lehet-e még valakinek kétsége afelől, hogy a korona-krízis, már jó ideje, a világháborúk utáni világ gyökeres átalakításának az eszköze? Ha lennének még ezzel kapcsolatos kételyek, akkor tessék csak a német kancellárasszony és/vagy az EU-bizottság elnökasszonyának az idei WEF tanácskozásán elhangzott szavait figyelmesen meghallgatni. Ilyen kendőzetlenül mint most, még soha sehol nem volt beismerve, hogy a vírus a Great Reset eszköze. Legkésőbb most, mindenki számára világosnak kell lennie, hogy miért tesz meg mindent a politika a c-krízis brutális meghosszabbítása, elnyújtása érdekében.

A témával kapcsolatos Gerald Celente magazinjának  (Trends Journal) a legfrissebb száma. A címplapon: A covid háború, avagy az emberiesség teljes kipusztítása. Mint ama dementorok a Harry Potterból, úgy szívják ezek a piócák ki az életet, a vidámságot a boldogságot az emberekből. Az illusztráció is magáért beszél.

image

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Nincs többé mellébeszélés! bejegyzéshez

  1. Fodor István szerint:

    emberiség / nem egyenlő/ emberiesség

    • Sztefanó szerint:

      Köszönöm István a megjegyzést, a humanity fordítása értelemtől függően lehet mindkettő. A címlap kontextusa alapján inkább az emberiességet választottam, hisz most nem az emberiség mint olyan elpusztítás van folyamatban hanem az emberiesség, a jóerkölcs, a szeretet, stb. kiölése.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s