Csak még megjegyzném: politikus, orvos, virológus…


…az elit cinkosai, a gonosz lakájai, a teljes erkölcsi csőd, korrupció és elvetemültség példaképei (a legmélyebb tiszteletem a kivételnek, szerencsére vannak ilyenek). Bizonyíték? Tessék alábbi podcastot meghallgatni (idős betegeken, elesett öregeken, egyhónapos csecsemőkön kísérleteznek!).

Megjegyzés: kis gond, hogy a magyar, híven ősi tradícióihoz és ignoranciájához, nyelveket nem beszél, emiatt Európától elszigetelődött, fogalma sincs milyen szabadságharc folyik Stuttgartban, Bécsben, Berlinben, Páriszban, Londonban és Európa más városaiban. Soha nem hallott a legendás, meggyilkolt JFK unakaöccséről, Robert Kennedy Jr-ről. Jelen helyzetben Európa legvírushívőbb, legrettegőbb, legelvarázsoltabb népe. Szégyen gyalázat! Csak arról értesül, amit viktátor nagylelküen lefordít nekik. Hamu fejemre! Sajnos nem bírom tovább, ki kell mondanom amit gondolok!

image

A rosszul értelmezett gyermekjólét! Az iskolásoknak, gyerekeknek pedig adjátok vissza az ártatlanságukat! Egy iskola vezetőségéhez intézett nyílt segély-sikoly! Borzalom a közöny, amivel a bamba, tudatlan többség az eseményeket nézi (és még tapsolnak is hozzá)!

image

Egy magyar bizonyíték, hogy a kórházakban, jelenleg, tudatosan-e avagy hanyagságból, de a beszállított betegek nem a legjobb ellátásban részesülnek, mint ezt egy nagyváradi orvosnő is megjegyzi (a német Dr. Klaus Köhnlein hasonlóan vélekedik): Erdély.ma | Nagyváradi orvosnő: pont a kórházakban alkalmazott Covid-protokoll öli meg a betegeket! (erdely.ma)

Kategória: Humanity, soul, mind | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s