Csak még megjegyezném, mert tudnod kell…


… hogy Ulrich Mies nemrég podcastban (német) is elmondott cikkében (Csírázó vetés címmel) alátámasztja Árvai Attila előző bejegyzésemben posztolt meglátását. Egyetlen bekezdésre szorítkozom ebből a hosszú írásából, amit itt most idézek is és lefordítok:

clip_image002

Tatsächlich steht die Welt mitten in einem PSYOP-Krieg, einer psychologischen Operation der Extraklasse, in die alle Erkenntnisse der psychologischen Kriegsführung einfließen, des Mind Control/MKUltra, „Biedermanns Tabelle des Zwangs“ (19) und alle Erfahrungen aus Jahrzehnten zahlloser Kriege und Anti-Guerilla-Kriege (20). COVID-19 ist eine super psyop-mind-control-counterinsurgency-Operation gegen die Zivilgesellschaften (21), wobei die Medien im Rahmen einer strategischen Kooperation als „Waffe“ dienen.

Valójában a világ egy olyan PSYOP-háború, egy olyan különleges pszichólógiai művelet kellős közepében van, amelyben a pszichológiai hadviselés valamennyi eleme magtalálható, az olyanok mind az agykontrol/MKUltra, a Biderman-féle kényszertáblázat és az utóbbi évtizedek háborúiban, valamint az anti-gerilla-hadműveletekben megszerzett tapasztalatok összessége. A Covid-19 egy olyan nagyszabású, mindennemű ellenállás-letörésére összpontosító psyop-agykontroll operáció, ami a civiltársadalmak ellen irányul és amelyben a médiák, a stratégiai együttműködés keretében, fegyverként vannak bevetve.

Többet nem vagyok képes az írásból lefordítani, mert annyira szörnyű, annyira lehangoló és kétségbeejtő még olvasni is. Nincs hozzá erőm…!

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s