Sötétedik III.


Tegnap 2021 április 21.-én szerdán, Berlinben a demokrácia elszenvedte eddigi legnagyobb vereségét. Miközben a rendőrség soha nem látott brutalitással püfölte a parlament előtt a törvény ellen békésen demonstrálókat, a német Bundestag az SPD CDU/CSU szavazataival de-facto lebontotta a föderális berendezkedésű német állam alapjait és egy új törvénnyel  hatályon kívül helyezte a tartományok miniszterelnökeinek és kormányainak a hatalmát. A kancellárasszony ezután egymaga hozhat döntéseket, egyetlen kézben összpontosul minden végrehajtói hatalom.

Megtörtént az, amitől különösen a németeknek kellett volna tartaniuk, tudniillik hasonló minta mentén jutott hatalomra 1933-ban ama diktátor is. Nincs új a nap alatt, legyinthetne valaki. Ha viszont a következményekre gondolunk, akkor méltán áll fel demokraták libabőrössé vált hátán a szőr. A nácikat 1945-ben leverő nagyhatalmak nem véletlenül ajándékozták meg az új Németországot föderális alkotmánnyal. A legfőbb céljuk az volt, hogy soha többé ne gyakorolhasson teljhatalmat egyetlen személy. És most mégis!

Az ürügy, a fertőző betegség elleni küzdelem volt, bár nehéz értelmet adni egy ilyen indítéknak, miután minden más (értsd valóban MINDEN más) évtizedekig működött a föderális elvek betartásával is. A háború utáni német gazdasági csodát a föderális állam berendezkedésnek is lehet köszönni. Persze mélyebbre látó politikai megfigyelőknek teljesen nyilvánvaló, hogy itt nem egészségügyi okok voltak a mérvadóak, hanem a Schwab-féle Great Resetnek lett politikai szinten egyengetve az útja. A parazita hatlom gyors léptekkel fogja most hónapokig tartó, de akár örökös lockdownnal is megfojtani, lepusztítatni a német gazdaságot, kiirtani a középréteget. Isten óvja az igazakat és Európát! A birkanyáj tapsol, nem tudja, éppen a vágóhídra terelik.

Megjegyzés: az államhatalom legelvetemültebb agressziójával kell ma azoknak a demokratáknak számolniuk, akik a német alkotmányt lobogtatva vonulnak az utcára. Aki pedig fel is merészel olvasni egy-egy cikkelyt a NÉMET ALKOTMÁNYBÓL, azt a rendőrség egyszerűen megveri, elviszi és elzárja. Íme egy videófelvétel, mely egy ilyen eseményt rögzít. Az úriember a biciklijére szállna, miután felolvasott az alkotmányból, és lásd, mi történik. Dereng tán a gyengébb képességűeknek is, hogy miért sötétedik?

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s