Sötétedik II. (értelmezés)


Sötétedik című, néhány nappal ezelőtti monológom, meglehet, némi magyarázatra szorul. Ennek okán, ollóztam és lefordítottam a Wall Street farkasa, német publicista, Ernst Wolff, legfrissebb eszmefuttatásának néhány bekezdését. Hátha sikerül ilymódon majd egy kicsit a ködöt oszlatni és tán többen megértik, hogy vége, fuccs, nincs többé visszatérés a régi életvitelünkhöz.

A Nagy Újraindítás feliratú gombot tavaly megnyomták, ami beindított egy mindent leromboló folyamatot. A világ romjain egy pszichopaták és szadisták megálmodta, új, disztópia van születőben. Sötétedik. Be kell azonban azt is látni, hogy ami volt, és amilyen tempóban pusztította az életet a Földön, az egy teljesen hibás fejlődés, a globalista kaszinókapitalizmus eredménye. 

A dolog bökkenője és durva szépséghibája, ahogy azt a közismert német rebellis riporter, Ken Jebsen is a minap, megfogalmazta, hogy pont azok akarnak most a bajbajutott világ felett bábáskodni, akik minket a lejtőre, ebek harmincadjára juttattak. Mint amikor a kecske jelentkezik káposztát őrizni, avagy az éhes kutyus a csontra/szalámira vigyázni.

image

Ernst Wolff (lenti képen): “Cyber Polygon 2021” című írása első bekezdései:

A világ jelenleg egy gyökeres történelmi átalakulás folyamatában van. Egy állítólagos betegség terjedését megakadályozni kívánó lepel mögé bújva, soha nem látott méreteket ölt az emberek szabadságának a korlátozása, a demokratikus jogok megnyirbálása és a rendőri-karhatalmi erők felvonultatása. Mindeközben a Föld valamennyi országának a kormányai – függetlenül attól, hogy demokratikusan megválasztott avagy diktatórikus – egy olyan hatalom eszközévé váltak, mely erősebb mindannál, amit a világ valaha is látott.

Eme hatalom csúcsán, korunk legnagyobb IT-gigavállalatai, az olyanok mint a Googlet is magába foglaló Alphabet, a Microsoft, az Apple, az Amazon, a SpaceX, a Netflix és a Facebook állnak. Ide sorolhatók még a Wall Street legnagyobb bankházai és a világ vezető befektetés-menedzselő intézményei, a BlackRock és a Vanguard. A felsorolt intézmények a modern ipari társadalmak működtetéséhez létfontosságú digitális adatok és a pénz, a tőke áramlása felett uralkodnak. A digitális-pénzügyi komplexum további támogatást kap a központi bakoktól és a nemzetközi térben tevékenykedő pénzügyi szervezetektől, az olyanoktól mint a Világbank, az IMF, a Group of Thirty, a Bilderberg-csoport valamint olyan tőkeerős alapítványoktól, mint a Bill-és Melinda-Gates vagy a World Economic Forum (WEF).

Ez utóbbi különlegesen fontos szerepet játszik a világ éppen folyamatban lévő átalakításában, tudniillik a berkeiből származik az a stratégiai elképzelés mely mentén mindez történik. A WEF alapítója, a német ökonómus, Klaus Schwab professzor részletesen is elmagyarázza elképzeléseit könyvében „Covid 19 – The Great Reset“ magyarul félreérthetetlenül a „Nagy Újraindítást” jelenti.

Schwab szerint a vírus elleni harc során nyílik egy ritka, rövid, de a világ újraindításához kedvező időrés. Minden kétséget kizáróan ecseteli is, hogy szerinte milyennek kell majd lennie az új világnak: Először is bevégeztetettnek tekinti a köz- és a magánvagyon eddig fennálló partneri viszonyát, ami a nagyvállalatok és az állami struktúrák összeolvadásában pecsételődne meg. Ez pedig nem egyéb, mint Benito Mussolini vágyálmának a megvalósítása, mely a fasizmus, korporatizmusnak nevezett válfaja. Hogy a WEF és alapítója milyen komolyan veszik mindezt, nemcsak abból látható, hogy milyen veszett tempóban galoppolnak, hanem abból is, hogy milyen alapossággal lettek az egyes elemei kidolgozva és kipróbálva, például ama nevezetes Event 201 keretében.

image

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s