Egymillió


clip_image002

Időközben 1000000€ (egymillió) gyűlt össze azon a számlán, amelyet a svájci Samuel Eckert és társai ajánlottak fel annak az egyénnek vagy kutatócsoportnak, mely hitelesen (a Koch-féle posztulátumok szerint eljárva) bizonyítani tudja ennek a bizonyos kórokozónak a létét és felmutat egy kultúrát amiben ez a vírus letisztítva, minden mástól elkülönítve jelen van. Elvégre ha most mindennek (értsd valóban MINDENNEK) ez az okozója és sorsunk alakulásának immár szinte kizárólagos alapja, akkor nyilván megérdemelné ezt a kitüntetett figyelmet.

Az eddigi kutatói munkák, legyen az japán, kínai, koreai, amerikai stb. elhatárolódtak a vírus ilyen jellegű bizonyításától. Vajon miért? A sikeres titánnak felajánlott jutalom mintegy százezer Euróról indult és időközben kisemberek pénzével gyarapítva dagadt erre a mindenképpen vonzó millióra. Annakidején én is beszámoltam róla. Nos, kedves szakemberek, szakértők, virológusok, itt a nagy lehetőség a visszavágásra és a becsületes meggazdagodásra anélkül, hogy lopni, csalni, hazudni, rabolni kéne érte. A bizonyítéknak (úgy gondolom) már úgyis régen ott kellene lapulnia valamely laboratórium hűtőszekrényében, ugye. Mi az ódzkodás oka? Esetleges mégsincs ilyen bizonyíték kéznél? Elég zavarba ejtő lenne, nemdebár?

clip_image004

Megjegyzés: a kihívásnak természetesen van egy mélyebb értelme is. Tudniillik tudományos berkekben a vírusok léte, úgy ahogyan azt nekünk próbálják előadni, vitatott tény. A legjobb esetben is csak egy egyébként részleteiben nagyon jól és logikusan kidolgozott, de akkor is, még gyakorlati bizonyításra szoruló feltételezés. A valóságban a virológiának fennállása óta szinte egyetlen vírust sem sikerült minden kétséget kizáróan, úgymond szemtől-szembe elkülöníteni és elektronmikroszkóppal lefényképezni (bár ilyen felvételek léteznek, csak senki nem tudja bizonyossággal, mit látható rajtuk), holott nagyfelbontásban már atomokat is sikerült lencsevégre kapni.

Jelenleg is ama áldatlan tesztek/törlet-vételek során, a nem tudni micsoda kórokozó egy-egy állítólagos részecskéjét (gén) keresik anélkül, hogy az egész RNS-szálat, valaha is valaki látta volna. A virológusok manapság kénytelenek megelégedni (mivel nincs jobb alternatíva) a vírusok közvetett úton, úgynevezett szurrogátumokkal végzett bizonyításával. Az egyik ilyen állítólagos bizonyíték a másolóenzim léte (lásd wiki: reverz transzkriptáz), mely kifejezetten arra való, hogy segítségükkel RNS-szálakat lehessen másolni. Igen ám, de a sejtekben mindig is jelen vannak ilyen enzimek, hiszen az élet, az sejtosztódás során az enzimek létfontosságú szerepet játszanak. Akit közelebbről is érdekel a téma, Dr. Klaus Köhnlen „Virus-Wahn” című könyvét merném a tudásszomjukat csillapítani vágyóknak ajánlani. Ebben meg lehet tudni, kiknek és miért áll érdekében a víruselmélet kizárólagosságát a végsőik fenntartani és alternatív felfogásokat elnyomni.

Kategória: News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s