A nemzetközi kihívás


Már több mint 130000 CHF és extra 40000€ gyűlt össze azon a számlán, amelyet Samuel Eckert hozott létre. A folyamatosan gyarapodó összeg a berlini Charité virológusának, Christian Drostennek (az áldataln PCR teszt atyjának) lett felajánlva, amennyiben hitelesen fel tud mutatni egy igazi koronavírus izolátumot, úgy ahogyan azt a Koch-féle posztulátum előírja (a mikroorganizmus legyen színtenyészetben kimutatható). A gond ugyanis, hogy a nagy hisztéria közepette, a világon még senkinek sem sikerült az elkülönítés, és hiteles elektronmikroszkópos felvétel sem készült a C vírusról. Felröppent tehát a jogos kérdés, létezik-e egyáltalán, vagy fantom? Nos, itt a nagy lehetőség a tudományos világ előtti bizonyításra. A lapokat tessék kitenni az asztalra! Drosten úr sajnálatosan, idáig hallgat.

image

Kapcsolódó cikk: Geniale Aktion: Merkels Chef-Virologe im Schwitzkasten der Querdenker | PI-NEWS (pi-news.net) Egyébként pedig meggyőződésem, hogyha ezt a bizonylatot egy magyar virológus hozza, akkor az összeg (addigra elérheti akár a kétzsázezer €-t is) őt is megilletheti. Nos, fiúk, dalra, munkára fel!

Megjegyzés: ehhez a dologhoz persze tudni kell, hogy a tudomány jeles képviselői (pl. a Nobeldíjas Luc Montagnier) sincsenek egy véleményen a vírusok természetéröl és köztudott, hogy a baktériumoktól eltérő módon, általában ezeket nem egyenes úton, hanem indirekt, úgynevezett szurrogátumok segítségével (pl. a transkriptáz jelenléte, stb.) próbálják beazonosítani, jelenlétüpket bizonyítanai (több kevesebb sikerrel). Lásd Dr. Köhnlein ide vonatkozó könyvében is Virus-Wahn:

image

Kategória: Health, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s