A rapityára szedett Drosten íromány


A tudományos világ végre megmozdította a seggét és 22 szakértő megvizsgálta azt a bizonyos világhírnek örvendő munkát (Corman-Drosten Papier), mely mind a mai napig az áldatlan PCR tesztek alapjául szolgál. Erről a tudományos írásról jómagam is beszámoltam még ez év március 28.-án. Egy közkedvelt magyar bloggernek is felhívtam a figyelmét a már akkor kétségekre okot adó hiányosságokra. Sajnos közömbösségen és még több lélegeztetőkészülék beszerzését követelő felhorkanáson kívül mást nem kaptam.

Tulajdonképpen egy talány, hogy erre a felülvizsgáltra miért csak most került sor, de jobb későn, mint soha. Az eredmény pedig katasztrofális, mármint a sztár-virológusként és a német kormány egytelen „igaz” tanácsadójaként számon tartott Dr. Christian Drostenre nézve. A cikk kritikusai számtalan hiányosságra hívják fel ország-világ figyelmét, melyek olyan súlyosak, hogy az eredeti tudományos munka visszahívását javasolják. Magyarán mondva, a mindannyiunkat érintő megszorítások alapjául szolgáló tudományos értekezés nem ér annyit sem, mint az a papír, amire kinyomtatták.

A Corman-Drosten munka egy fércmű, és a szerzőkre nézve egy szégyen! A kérdés tehát, hogy miért nem reagál rá megfelelően a politika? Ha nincs visszhangja (mert óriási felháborodásnak kéne most következnie), az újfent csak azt bizonyítja, hogy itt nem a tudományos alaposság mentén zajlanak a dolgok, hanem egy egészen más forgatókönyv alapján.

clip_image002

clip_image004

A fenti sárga kiemelés szabd fordítása: Tekintettel a PCR-protokollban található legkülönfélébb hibák miatt az a véleményünk, hogy az írás durván sérti a tudományos integritás alapjait és vét a tudományos felelősség ellen.

A kritika egytelen pozitív következménye, hogy a felülvizsgálatban résztvevő Dr. Michael Yeadon (aki a Pfizer gyógyszergyártó óriáscég tudományos igazgatója volt) és Dr. Wolfgang Wodarg egy közös petíciót fogalmazott meg, melyben a vakcinákkal végzett veszélyes és felelőtlen ember-kísérletek azonnali beszüntetését követelik. Ez annál is inkább igaz, mivel a Corman-Drosten munka nemcsak egy hibás PCR teszt alapjául szolgál, hanem az ott pontatlanul deklarált genomok a vakcina-fejlesztés és gyártás hitelességét is kétségbe vonják. Mégis mi ellen véd, ha már az alapok feltárásában is komoly hibák találhatóak?

Egy a témába vágó interjú Dr.Michael Yeadonnal

Kategória: Health, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s