Nincs többé influenza…(?)


A WHO szerint, az emberiség valószínűleg véglegesen legyőzte az influenzát. Nahát! Mint az alábbi grafikonon világosan látható, a 2020-as év tizennegyedik hetétől számítva ez a betegség teljesen eltűnt, nincs, náne, capito… Vajon mi lett vele? Józanabbak azért kételkedhetnek, hiszen ha már évszázadok óta kísérget minket, miért is múlt volna ki pont most? Kattint a képre az eredeti forráshoz.

image

A talány megoldása nem is olyan nehéz, nem kell hozzá egyetemi diploma. A C-dolog nemcsak az eszünket homályosította el, hanem immár az influenzát is eltüntette. Mivelhogy egy jó ideje már csak C után folyik a kutatás és a keresgélés, ezen nem is lehet csodálkozni. Dr. Wolfgang Wodarg már ama bizonyos 14. hét idején elmondta, hogy az akut légúti betegségeket (ARE) egy csokornyi különféle vírus okozza. Ott vannak az adenovírsok, a rhinovírusok, az influenzavírusok és igen, cirka 5-10% arányban  a koronavírusok is. A betegek nagy részében jelen van több is. Ám ha csak az egyiket keresik (az áldatlan PCR teszttel) akkor a többi létére nem derülhet fény. És lám, a fenti grafikon ezt napnál fényesebben bizonyítja. Vajon hány szerencsétlen megbetegedettre sütötték rá, hogy C fertőzött, miközben a tünetei túlnyomó részét nagy valószínűséggel az influenza okozta, de jelen voltak valamiféle C vírusok is (amit a PCR kimutatott).

image

Az 1840-ben alapított, renomés BMJ (British Medical Journal) közölt egy sikollyal felérő cikket arról, hogy miként korrumpálja  a politika a tudományt (fenti kép: kattint rá a forráshoz visz). A cikk kíméletlenül leszámol a politika képviselte korrupcióval és megjegyzi “Ha az egészségügyi-politikai komplexum elnyomja a rendes becsületes tudomány szavát, akkor emberek halnak meg” (When good science is suppressed by the medical-political complex, people die).

“Science is being suppressed for political and financial gain. Covid-19 has unleashed state corruption on a grand scale, and it is harmful to public health. Politicians and industry are responsible for this opportunistic embezzlement. So too are scientists and health experts. The pandemic has revealed how the medical-political complex can be manipulated in an emergency—a time when it is even more important to safeguard science.”

“A tudomány szava politikai-gazdasági indítékok miatt van elnyomva. A C-19 egy nagyszabású korrupciónak adott teret, ami káros a közegészségre nézve. A politikusok és a gazdaság egyaránt felelősek az események hűtlen kezelésében. De ugyanilyen mértékben felelősek a tudomány képviselői is. Most bebizonyosodott, hogy szükségállapot idején, tudniillik amikor a legnagyobb szükség lenne a tudomány szolgálataira, az egészségügyi-politikai komplexum milyen kíméletlenül tudja a tudományos életet manipulálni.”

És a 47. hét adatai alapján sincs túlhalálozás Magyarországon. Végre tudomásul kéne venni. Ausztriában a 46. héten volt egy figyelemre érdemes csúcs (9,09), ami viszont nem érte el a szélesebb és lassabban lecsengő 2017-es influenzajárvány szintjét (10,73 ahol a piros nyíl). Ez a hullám tehát máris tetőzött és most csökkenőben van.

image

image

Mint a Wochenblick.at cikke megjegyzi, Felső-Ausztriában (OÖ) példának okáért (kiszivárgtatott hír, mert nehogy megtudja a plebsz is) az elhunytak átlagéletkora 82 év volt, miközben az egy hét alatt elhunyt 133 idős beteg közül 131 szenvedett egyéb más súlyos járulékos betegségben is.

Kategória: Health, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s