Már 2025-ban ebek harmincadjára kerülhetünk…?


A háttérhatalom engedelmes kiszolgálói, a parazita kormányok, folytatják hadjáratukat istenadta népük ellenében. Felvirágzott a talpnyalók, hatalomnak bókoló besúgók, spiclik és pribékek korszaka. Folyamatban a gazdaság teljes, szisztematikus tönkretétele, a kis és közepes vállalkozások, valamint az ezekre épülő emberi egzisztenciák megsemmisítése.

clip_image002

Mindeközben szaporodnak azok a jelek, melyek az efféle politika katasztrofális végkimenetelére figyelmeztetnek. Itt van példának okáért egy rejtélyes oldal a deagel.com. Számtalan érdeklődő tényfeltáró munkája ellenére sem sikerült konkrétumot megtudni arról, hogy vajon kik működtetik, milyen szervezet vagy csoport állhat a portál hátterében.

Az oldal, valószinüleg, egy független, haditechnikával foglalkozó, tanácsadó, konzultáns, szolgáltató. Egyes értesülések szerint kapcsolatban állhat a világ titkosszolgálataival (CIA, NSA, katonai hírszerzés, stb.). Felsorolja 179 ország hadikiadásait (vajon honnan veszik?), megrendeléseit, és szállítóit.

Egy magamfajta laikus szemszögéből nézve szolid benyomást kelt. A listázott repülőgépek, rakéták, fegyverek, pácélozott járművek jellemzői valósak. Amennyiben „csak” diákok, vagy lelkes amatőrök csínye lenne, akkor is minden elismerésre érdemes munka. Őrületes adatbázis! Felsorol például 398 katonai kézifegyvert, 401 páncélozott járművet, 198 támadó és 368 támogató repülőgépet és helikoptert, 285 féle ágyút miközben a legkülönfélébb rakétákról, elhárító rendszerekről, radarokról, hajókról meg a többi halált osztó „játékszerről” még nem is szóltam.

clip_image004

clip_image006

clip_image008

A portál egyik sokkoló különlegessége egy 2025-re előrevetített prognózis, mely nem csupán csak a várható haditechnikai kiadásokat, hanem az egyes országok népességének a feltételezett alakulását is mutatja. A kép világvégi! A transzatlanti szövetség országai eszerint egy végzetes katasztrófa felé haladnak. Az USA lakóssága 326 millió főről 99 millióra fog fogyatkozni 2025-ben. Németország, a jóslat szerint a jelenlegi 80 millióról 28 millióra fog csökkenni, Franciaország 67 millióról 39 millióra. A Magyarországra vonatkozó adat szerint 2025-ben 5%-al csökken a népesség. A végzetes kimenetre némi magyarázatot is ad a Deagel, miszerint (szabad fordításban):

2014-ben készítettük el első prognózisunkat, melyben már akkor utaltunk rá, hogy felelősséget az itt közölt adatokért nem vállalunk. Hat év elteltével, 2020 szemszögéből nézve, a dolgok drámaian megváltoztak. Az Egyesült Államokat és az Európai Uniót nem választhatjuk többé szét. Ezek az államszövetségek egy közös Nyugati-Blokkot alkotnak. Folytatják a fedezetlen pénz korlátlan kibocsátását és így azonos sors elé néznek. Tekintettel a kovidra két fő jellemzőt emelünk ki, mégpedig:

  1. Az elvileg sikeres modellnek számító Nyugati-Blokk olyan törékeny társadalmakból épül fel, melyek megpróbáltatásokkal szembeni ellenállóképessége minimális. Ezt már korábban is feltételeztük, de most minden kétség feletti bizonyítást nyert.
  2. A kovid-krízis lehetőséget adott a haldokló rendszer életben tartására és létének a meghosszabbítására. Ezt nevezik a Nagy Újrakezdésnek (The Great Reset).

A Nagy Újrakezdés egy megtévesztés, hasonlatos azokhoz a korábbról ismert erőfeszítésekhez melyek célja a források drámai sebességgel történő kizsákmányolásának a fékezése volt. A klímaváltozás előrevetítése, a globális felmelegedés, a fajok kipusztulása, zöld forradalom, és a palaolaj kinyerése a rendszer életben tartását hivatottak szolgálni. Bár ezeknek az erőfeszítéseknek volt és van is némi pozitív hozománya, közülük egyik sem célozta meg a rendszer alapvető problémáit, és tehát csak az elkerülhetetlen végzet bekövetkeztét tudták elodázni.

A központi elit egyetlen óhaja és pillanatnyi célja, a hatalom feltétlen megtartása és birtoklása. Az általunk alkalmazott modell a Nyugati-Blokk pénzügyi rendszerének az elkerülhetetlen összeomlásából indul ki, melynek egyenes következménye, a nyugati civilizáció teljes bedőlésé lesz. A kovid-krízis megmutatta, hogy az extrém liberalizmusra és multikulturalizmusra építő nyugati társadalmak képtelenek ilyen komoly kihívásokkal megbirkózni….”

Nos, ehhez alig-alig, ha egyáltalán lehet még valamit is hozzátenni. Talán csak annyit, hogy számtalan a börzéken nevelkedett (Wall-Street, DAX, etc.) pénzügyi szakértő is megkongatta intézményeink felett a vészharangot. Az olyanokról van szó mint a Florian Homm, Markus Krall, Ernst Wolff, Gerald Celente vagy Ray Dalio. Valamennyien egy gyors léptekkel közelgő állami csődre próbálják felhívni a köz és a világ vezetői figyelmét, idáig eredménytelenül. A nyugat szociológiai-kulturális kritikusai (Pl. Chris Hedges, Joel Bakan, stb.) is régen próbálják nyitogatni a szemeinket és megértetni velünk, hogy tévelygések, harácsolás, kapzsiság és illúziók vezette politikai elit juttat minket hamarosan ebek harmincadjára.

Ehhez kapcsolódik a már néhányszor megemlített három medve álmom. Az események tükrében az idővonalon, jelen tudásom és elképzelésem szerint, a biblikus álom valahogy így értelmezhető:

  1. 2010; Az álom
  2. 2015; Az első medve dúlása: migrációs-krízis
  3. 2020; A második, fehér medve támadása: kovid-krízis (első próbálkozás az álom magyarázatára)
  4. 2025; A harmadik, sötét medve színre lép: a nyugati civilizáció összeomlása (Deagel-szerinti magyarázattal szinkroban…)

Mindezek után, úgy gondolom, a jövő még nyitott. Hiszek a szabad akarat erejében. Sorsunk nagyban függ attól is, hogy miként cselekszünk ilyen és ehhez hasonló sorsfordulók idején. Sok múlik a bátorságon, szembenézni a valósággal és számot vetni a tényekkel. Kellemetlen igazságok kimondása és az ezért vállalt felelősség viselése nagy teher. Márpedig az ilyen magatartáson múlhat a jövőnk.

Kategória: Mystery, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s