A megpróbáltatások 40 napja jön


William Toel (az ameriaki professzor, a németség prófétája) legutóbbi drámai üzenetében pontot tesz az elmúlt két évre, melyet a németség szellemi és kulturális újraélesztésének szentelte. Alább jövendölése magyar fordításban (“Készüljetek”, mondja):

A 2023 január 13.-ról 14.-re virradó éjjel, megkezdődik a megpróbáltatások, a kihívások és a megmérettetések azon időszaka, amit ki kell állnotok. Ez 40 napig, egészen pontosan 2023 február 22. éjfélig fog tartanai.

Ami jönni fog: egy extrém hideg időszak. A vízvezetékek a lakásaitokban és a házaitokban befagynak. A kormány nem fog segíteni. Egy élelmiszerhiánnyal tetézett időszak. Szállítási gondok miatt az ellátás kiesésével kell számolni. Az önellátás nem lehetséges, a kormány, nem biztosított számotokra ehhez szükséges mezőgazdasági területeket.

Egy félelemmel és veszélyekkel terhelt időszak. Sok városban kell majd légiriadóval számolni. Repülőgépek és rakéták zaja lesz hallható. Egy olyan időszak, melyben megszabadultok az idegen hatalmak béklyójától. Németország megtisztul attól az új világrend (NWO) befolyásától, mely most még rejtőzködik, mindennel összefonódik, és titokban megtéveszt.

Az összpontosítás és az odafigyelés időszaka jön, hogy újra rendezett viszonyok teremtődhessenek, és helyes prioritások mentén, újra egyesülhessetek Istennel. A visszatérések időszaka. Az önmagatokból fakadó visszatérés az eredethez, a belétek ültetett, tartós németséghez.

Egy átmeneti időszak, melyben magatok mögött hagyhatjátok az öreg párt- és koalíciósrendszert, mely idegen érdekeket szolgált és mely hamis bűntudatot keltve, szemérmet színlelve fosztotta meg a németeket teljesítményeik gyümölcseitől és jólétüktől.

Eljött az idő, hogy végre a saját érdekeitek kerüljenek előtérbe és szeretetben a német családokról legyen gondoskodva. Egy felemelő időszak küszöbén vagyunk. Aki nem ide tartozik, majd hazamegy. Aki ide tartozik, az visszajön a hazájába. Visszakapjátok az országotokat, mely megáldatik.

Újra olyan nép lesztek, mely biztonságban élhet, jövedelmezően gazdálkodhat, erőteljesen alkothat, ahol a házasságok tartósak, a kapcsolatok jól működőek, és ahol erős gyermekek cseperedhetnek fel. Egy olyan nép lesztek, ahol a szeretet az egyedüli helyes válasz. Ne féljetek. Isten valamennyiteket megsegít, de aminek meg kell történnie, annak most kell bekövetkeznie. Ez egy utolsó lépés a szabadságba.

Kategória: Humanity, soul, mind, Mystery | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s