Elviselhetetlen mártírium


A linzi pszichiátriai klinikán (Felső-Ausztria) meghalt egy 17 éves leány. Az orvosok elaltatták és aztán többé már nem kelt fel. Gyanús eset. A kórház nem értesítette a rendőrséget. Szerencsére valaki, tán egy riadt lélek, súgott.

A leány élete egy mártírium volt. Meg kellett halnia, mert a Krisztusokat minálunk megölik. Wilhelm Reich értelmében, ez, itt, ebben a kultúrában egyszerűen így szokás. Jelen esetben például azért, hogy ki ne derüljön tragikus sorsa, és hogy kínzói fellélegezhessenek.

Tavaly szeptemberben derült rá fény, hogy öt és tizenkét éves kora között a nagyszülők a szomszédokkal békés egyetértésben folyamatosan molesztálták a szerencsétlent. Az esettel megbízott “szakértő” szerint a leánygyermek kijelentései kiszínezett képzelgések csupán, úgymond, hinni mégsem lehet egy pszichikailag labilis egyénnek. Ezután az áldozat állapota rohamosan romlott.

Tipikus történet a patriarchátusból. Jaj a legyőzötteknek! Minálunk az igazság az erősek, akarom mondani a tettesek oldalán áll. Ez így szokás! Egy gyermeket ért hét évnyi szexuális zaklatás nem lehet olyan rossz, hogy attól mindjárt dilizni kelljen. Hová is jutának! Elvégre az ebadta leányka egy köztiszteletben álló nyugdíjazott bírót is “rágalmazott”…. pusztuljon hát….

image

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Elviselhetetlen mártírium bejegyzéshez

 1. nrmc szerint:

  Sokkol! Amióta elolvastam ezt a bejegyzést nem tudok magamhoz térni. Szörnyüség!

 2. TZ szerint:

  Szörnyű!
  Amit magyarul olvastam belőle az felháborított! Ausztriában vannak oknyomozó riporterek, akik utána mennek ennek és más híreknek és felgöngyölítik azokat?

  Itthon igazából nem tudom miért nincsenek.
  Nem éri meg vagy már az összes hazai újságíró tudja, hol a helye? vagy más?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s