Elefántcsonttoronyba zárva…


A struccpolitika bár lehet kényelmes, de még sohasem volt kifizetődő. Az ignoranciának, a szolgalelkű engedelmességnek néha katasztrofális következményei lehetnek. Későbbi siránkozásoknak, kétségbeesésnek elejét lehet venni egy átfogó érdeklődést tanúsító, az igazságot őszintén óhajtó, tájékozott magatartással.

Egyre több nyugtalanító hír lát napvilágot, mely a „c” injekciók katasztrofális következményeire figyelmeztet. Az amerikai hadsereg Defense Medical Epidemiology Database (DMED) adatbankja rávilágít például arra, hogy a génterápiának kötelezően alávetett katonák körében a rákbetegségek robbanásszerűen megemelkedtek, mégpedig a korábbi évek átlagának a háromszorosára. Erről nem más, mint az oltások biztonságát vizsgáló alapítvány a Vaccine Safety (VSRF) alapítója és igazgatója, Steve Kirsch és Dr. Ryan Cole számolnak be.

clip_image002

A fentikkel összhangban több más tanulmány bizonyítja egy egészen új betegség a V-AIDS azaz a Vaccine induced AIDS fellobbanását. Jelentése, az oltás indukálta (okozta) AIDS. Ez egy autoimmun betegség, mely az injekciózás következményeként lép fel. Azon túlmenően, hogy a fecskendőkbe felhúzott anyag védelmet nem nyújt (mondja például az izraeli Yaakov Jerris professzor), de az AIDS-hez hasonló tüneteket válthat ki.

image

Dr. Stephan Becker professzor (fenti képen) saját elmondása szerint „… az immunrendszer oltás okozta összeomlásáról (V-AIDS) már több idevonatkozó tanulmány is napvilágot látott.”, majd így folytatja „… megvannak az angliai adatok is, melyek egyértelműen kimutatják, hogy 40-50 év felett a beoltottak sokkal nagyobb valószínűséggel kapják el a „c” betegséget”. Vajon miért? 

De nem kell nekem elhinni egyetlen szavam sem. Mindennek utána lehet nézni. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az interneten még egyelőre vannak szépszerével hozzáférhető adatok. Ez annak ellenére van így, hogy a Big-Tech szorgalmasan cenzúráz mindent, ami a Big-Pharma profitja kárára lehetne.

clip_image004

Az amerikai Wisconsin államot képviselő szenátor, Ron Jonson hivatalos meghallgatást szervezett, a kisérleti „anyag” károsultjainak. A washingtoni eseményen videófelvétel is készült (kattint fenti képre). A kérdés természetesen marad, hogy tudniillik amennyiben a károk már jól ismertek, miért folytatódik a kényszer? Miért nem állítják le az egész szörnyűséget legalább mindaddig, amíg ezek a vádak nem tisztázódnak?

Kategória: Humanity, soul, mind, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s