William Toel: ki vagyok én és miért vagyok itt?


El kell mondanom azoknak, akik még soha nem hallottak William Toelról, hogy egy amerikai, látnoki képességekkel megáldott professzorról van szó, aki a németség szellemi és erkölcsi felemelkedésén munkálkodik. Eközben, a közönséges halandó szempontjából különös és kissé felfoghatatlan, amint isteni indíttatású erőkre támaszkodik. De miért fontos ez a magyarnak? Nos, aki ismeri történelmünket, tudhatja, hogy ezer éve, akarva, nem akarva, de számtalan szállal vagyunk összebogozva a német ajkú népekkel. Ha Németország szabad és független lesz, mint Toel jósolja, az minden bizonnyal a magyarok sorsára is jóságos hatást gyakorolhat.

image

William Toel mai videóüzentének magyar változata (de hallgasd varázslatos hangját, még ha nem is értenéd):

—————————————————————————————————

Hallo! William Toel szól hozzátok. Szeretném, ha az én igaz történetemet, egyenesen tőlem, az én számból hallanátok. Minden más csak szóbeszéd. Sok-sok szóbeszéd. Az én misszióm a német népet szeretni és védelmezni. Ez az én feladatom. Ma, el akarom magyarázni, hogy ez mit is jelent.

A spirituális világban, tehát abban a világban, amelyben élnem adatott, én vagyok a németség megbízott őre. A feladatom, hogy örökösen őrködjek Németország felett. Eközben, Isten fennhatósága alá vagyok rendelve. Csak akkor szólhatok, ha Ő szól és közöl valamit. Úgy ismernek mint „Az érkező” (Kommender Mann). Ez egy spirituális kifejezés. Azt jelenti, hogy ha a németek valaha is szükséghelyzetbe jutnának, akkor én vagyok az, aki segítségül érkezik.

Az én mostani németországi jelenlétem Isten azon elhatározásának a bizonyítéka, hogy Németország felszabadul és független lesz. Amíg lélegzem és ver a szívem, mindaddig Németországnak reménye van egy igaz és szabad életre. Jelenlegi feladatom a felvilágosítás illetve a dolgok tisztába tétele. Odakünn nincs semmi egyéb, csak propaganda és lárma. A zörej csak félrevezet, nem világosít fel. Most tehát és az ezt következő hónapokban, igazságot és világosságot hozok a német családoknak. Ezt nem szerveztek útján, és nem egy adó segítségével kívánom elérni, hanem úgy, hogy közvetlenül szólok hozzátok. Ahogy ezt most is teszem.

Ez a rövid videó rámutat mindenre, amit tudniuk kell mindazoknak akik már találkoztak velem és azoknak is, akiknek még nem volt hozzám szerencséjük. Ne törődjetek azzal, amit mások mondanak. Egyenesen hozzátok szólok, hogy tudjátok, ki vagyok, hogy miért vagyok nálatok és hogy biztosítsalak titeket afelől, hogy a Tökéletes Vihar (The Perfect Storm) teszi a dolgát és véghez viszi a feladatát.

Én kéz a kézben együttműködőm a Tökéletes Viharral. Mondhatnánk azt is, hogy párhuzamosan dolgozunk. Mindazonáltal el kell mondanom, hogy én nem irányítom a Tökéletes Vihart mert az a maga nemében Isten keze munkája. Ha tehát kétségeitek vannak, vagy olyan dolgokat hallotok, melyek összezavarnak, akkor tudnotok kell, hogy mindez készakarva történik. Olyankor legjobb ha visszatértek ehhez a videóhoz, ehhez a hanghoz, ezekhez a szavakhoz. Mert ezek megmaradnak és nem fognak megváltozni. Köszönöm a figyelmetek. William Toel.

Kategória: Mystery, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s