GPS-letöltések nem működnek


Elnézést kérek. A felkínált GPS/GPX állományaim linkjei néhány napja nem működnek. A kívánt letöltések helyett csak az alább ábrázolt felettébb talányos alibi hibajelentés jön fel (A szolgáltatás nem elérhető. Egy műszaki probléma adódott. Kérem, próbálkozzon később. Na jó, de mikor később?):

image

Fiddler debuggert használva kiderült, a szerver a kattintásra http 302 (redirect, moved temporarily) kóddal válaszol, ami teljesen rendben lenne, ha a válaszban lévő Location attribútum a rendes (új) linket tartalmazná. Az viszont csak egy hibajelentés tárhelyére utal, ami végső soron http 404 (not found) kódba fullad. Azaz, a megjelölt állomány nem fellelhető. Első rémültemben azt hittem, tényleg eltűnt minden anyagom, de aztán rájöttem, hogy egyszerűen csak a belinkelés vezet a semmibe.

Okulva a tapasztalatokból nem fogom többórás munkával aktualizálni a GPS-linkeket, hogy majd néhány hónap elteltével ismét valami Microsoft átszervezési mánia áldozatául essenek. Továbbra is megadom a letölések lehetöségét, ám ezentúl akinek valóban szüksége lesz valamely GPX állományra, szóljon be (kapcsolat a rólam oldalon) és én megküldöm az éppen aktuális linket a letöltéshez. 

Kategória: Computers and Internet, Hobbies | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s