MTB: Felderítés


Mai célom a csipegetés-felderítés. A jól ismert utak mentén megtekintenék egyéb más, számomra még teljesen ismeretlen downhill szakaszokat a Kahlenbergen, az olyanokat mint a Südtiroler-Trail vagy a Dornröschen-Trail. Mindkettő „nehéz” (schwer) kategóriás, valahol a Vogelsangberg tövéből indulnak észak felé, Weidling irányába. Vajon elégséges-e újdonsült „Anninger” tudásom?

RoanTrail_2D RoanTrail_3D

RoanTrailProfile

A bringás-barangolás, tévelygés hossza a fenti nyomvonal mentén cirka 26 km, 780 m szintemelkedés bruttó 2:45 órás lovaglás

Kételyeim vannak és ezek sajnos beigazolódnak. Megkezdem ugyan a Südtiroler-Trailt, de egy „bombatölcsérnek” titulált akadály láttán (meredeken le egy lyukba és ugyanolyan stílusban vissza fel a túloldalra, ahol aztán két egymást követő röptető-ugrató invitál) kiver a hideg verejték és megtorpanok. Technikailag tán nem is olyan vészes, de a dolog optikája (számomra) rémületes és ezt még agyilag fel kell dolgoznom. Visszafordulok. Nem adom fel, biztosra veszem, hogy a jövőben majd még teszek egy próbát. Addig is indulok egy könnyebb variánsra (Roan) tréningezni. Visszafelé lokalizálom még a Dornröschen-Trail beszállóját, de mára elég volt a kihívásokból.

Kategória: Biking, Hobbies | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s