Dogmákról


A dogma egy vallás, ideológia vagy más szerveződés megkérdőjelezhetetlen doktrínája vagy meggyőződése”. Aki abban a tévhitben él, hogy a mi, úgymond, felvilágosult korunkban, dogmák már nincsenek, elég gyorsan kijózanodhat, valahogy úgy, mint az a tiroli, akiről a minap olvastam. Egyik munkatársát az áldatlan PCR teszt korona-pozitívvá nyilvánította. Ennek okán a munkaadó az üzemben mindenkit tesztre kötelezett. Az említett hölgy is elment, ha már egyszer muszáj, legyen a főnöknek öröme címen. Természtesen semmi rosszat nem sejtett még a szerencsétlen. Az eredményekre, különösen ha hétvége is megtöri a dolgos munkanapok folyamatát, több napot is kell várni. Közben a hölgy, mivel makkegészségesnek érezte magát, elment túrázni a hegyekbe, lehuppant valamely hegyi vendégház teraszára is és annak rendje módja szerint a hét kezdetén munkába állt. Másnap megtudta, a tesztje pozitív lett, ami a jelen dogma szerint beteget jelent. Felvilágosult kultúránk ellenére, a pozitív teszt azonos egy elmarasztaló szörnyű ítélettel. A nőt azonnal, karanténba dugták és megindult a keresgélés, hogy ki mindenkivel érintkezett az elmúlt napokban. Egy abszurd őrület!

Ez a cécó akárkivel, veled, velem is megtörténhet. Az új dogma újra definiálta a betegség fogalmát. Manapság már nem kell hozzá semmiféle tünet, vagy szimptóma, érezheted bár magad tökéletesen egészségesnek, életerősnek, vidámnak, mégis közellenség, fertőzött csökevény lesz belőled, aki rontást és halált oszt embertársainak. Csupán csak egy pozitív korona teszteredmény kell hozzá. Egy olyan teszt, mely sohasem volt egészségügyi közhasználatra engedélyezve, csak laboratóriumi kutatás céljaira. Egy olyan teszt, mely akár 80% hamis pozitívumot is produkálhat, megbízhatósága az öt napon túl terjedő időjárás-előrejelzéssel vetekszik. Tessék csak utánanézni!

Bhakdi_buch

Ráadásul egy olyan vírusról van szó, melyről Sucharit Bhakdi professzor úr legújabb könyvében (fenti kép) kideríti, hogy az emberek túlnyomó többsége az úgynevezett kereszt-immunitás következtében, védettséget élvez ellene. Ezért nincsenek az állítólagosan fertőzötteknek tünetei. Immunrendszerünk már ismeri a koranvírus család tagjait, életünkben nem egyszer találkoztunk velük, hiszen az influenzaszezonban az akut légúti megbetegedéseket mintegy 10-15% arányban ezek okozzák.

Amennyiben feltételezzük, hogy a pozitív teszt megalapozott (tehát nem hamis pozitív), ennek akkor is csupán csak annyi az üzenete, hogy a nyálkahártyán a vírusra jellemző RNS/DNS szekvencia darabkák lehetnek. Komolyabb következtetés nem vonható le arra vonatkozólag, hogy van-e élő, avagy még fertőző képes korona vírus a szervezetben. Legfőbbképpen pedig nem jelent automatikusan megbetegedést. A vírusra utaló molekulák származhatnak akár az immunrendszer által már hatástalanított, rapityára vert kórokozóktól is. Sőt, az sem kizárt, hogy van, akiben már régen ólálkodhatnak, mint a herpeszvírusok.

Aki úgy gondolja, hogy tévedek, mert ez egy új vírus, felhívnám a kedves figyelmét arra legújabb szenzációs hírre, miszerint a SARS Cov-2 vírusokat kimutatták Barcelona 2019 márciusi szennyvizében. Na, ezt most érdemes jól megrágni. Tudniillik, nekünk folyamatosan azt hazudják, hogy Kínából importálták valamikor az idei év elején. De akkor hogyan került a barcelonai szennyvíz még 2019 márciusában befagyasztott mintájába? Nos, erről már annak idején írtam, de néhányan hülyének néztek. Hát akkor most tessék csodálkozni! Ez természetesen kizárja azt is, amit magyar nyelvterületen emlegetnek, hogy ez egy laboratóriumban kifejlesztett biológiai fegyver lenne. Sajnos nehéz ilyesmiben hinni, különösen azért, mert Wolfgang Wodarg doktorúr már a járvány kitörése elején tudományos alapossággal helyre tette a dolgokat, és állításai, úgy tűnik, mind a mai napig rendíthetetlen szilárd lábakon állnak.

Gyanítani lehet viszont, hogy a dogmának mi a valós célja van. Életünket teljesen ellehetetleníteni, hogy nyugalmunk érdekében majd mi magunk követeljük az oltást. Mert ha van, ha lesz és Bill bácsi már mindenkit kötelezöen beoltott (“we will vaccinate 7 billion people”), akkor majd nem kell többé senkit tesztelni. És persze évente rendszeresen mindekivel megismételtetni az oltást, mert a vírus, mutál, változik. Egy remek üzleti modell. Nyilván erre megy ki a játék.

Kategória: Books, Health, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s