Széllel szemben


 

Amennyiben még nem tudtad volna, Jerzy Miller a lengyel belügyminiszter megtalálta és vitézül a nevükön nevezte az árvízért felelős tetteseket. A tragédiát ugyanis a hódok okozták. Igen, jól értetted, ezekről a rettenetes és kegyetlen fenevadakról van. Már a kinézetük is hátborzongató! Néhány szakértő (ez a kedvenc szörnyszavam, tudniillik a “szakértő”) ezt azonban kétségbe vonja, és szerintük a gátakban alagutakat építő mezei egerek a bűnösök.

A hódok és pockok ellen az a vád, hogy fajuknak megfelelően viselkednek, amivel is halálos bűnt követtek el az ember ellen. Következésképpen, elkerülhetetlen teljes megsemmisítésük. Amint vége az árnak, máris megindulhat mind a hódok mind pedig az egerek elleni irtó hadjárat. Így kell móresre tanítani az ebadtákat! Egyébként is mindent likvidálni kell, ami valamiképpen nem tartozik közvetlenül a jól ellenőrizhető táplálék- és profitszerző lánchoz.

Az embert, akarom mondani a civilizált embert, semmiképpen sem terheli felelősség semmiért, hiszen derék módon gátakat is emelt a folyóktól nagy stílben elrabolt, egykor még árterületnek számító térségekben. Az már csak részletkérdés, hogy folyamatosan ignorálja az élet törvényeit, és hogy arrogáns életvitelében teljesen elfejtette, mit jelent összhangban élni a természettel és olyan ártalmatlannak lenni, mint egy varjú, vagy egy róka, vagy akarom mondani egy hód. Nekünk okvetlenül széllel szemben kell pisálnunk, és ha levizeltük magunkat, akkor persze a szél a bűnös – ugye világos a dörgés.

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s