A fejlemények a szkeptikusokat igazolják


A mai osztrák adatok alapján a 4747 „állítólagos” fertőzöttből mindössze 16 állapota igényel intenzív kórházi ellátást, ami 0.4%. Amennyiben joggal feltételezzük, hogy a nem felderített vírushordozók valós száma akár két, sőt háromszorosa is lehet a hivatalosan pozitív tesztelteknek (mivel nincsenek tüneteik, tehát fogalmuk sincs róla), akkor valóban igazak Dr. Sucharit Bhakdi és több más orvos intő szavai (lásd előző posztomban), miszerint a járvány aligha különbözik a teljesen normális szezonális influenzától. Az említett 4747-ből 150 egyén van per pillanat kórházban, ami csupán az esetek 3.4% (a prognosztizált 15% ellenében). Egyre nyilvánvalóbb tehát, hogy a horrorelméletek remélhetőleg előbb-utóbb elbuknak a valóság kemény talaján.

Későbbi update:

It’s like an elephant being attacked by a house cat. Frustrated and trying to avoid the cat, the elephant accidentally jumps off a cliff and dies.” == “Olyan ez most, mint amikor egy házimacska nekimegy egy elefántnak. Az elefánt, hirtelen igyekezetében, hogy kikerülje a macskát, szerencsétlenségére egy szakadékba zuhan.” Idézet innen: A fiasco in the making? (Megjegyzés: elefánt = az európai gazdaság, macska = a vírus)

Dr. Wolfgang Wodard védelmében íródott cikk: Die Mega-Denunziation. “Die Verleumdungen gegen den Arzt und Umweltmediziner Wolfgang Wodarg haben die Ausmaße einer totalitären Kampagne erreicht.” == A rágalmazások, melyek Dr. Wolfgang Wodardot érik, már egy totalitárius kampámy méreteit öltik.

Kategória: Health and wellness, News and politics | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) A fejlemények a szkeptikusokat igazolják bejegyzéshez

  1. Szemák Attila szerint:

    Sajnos a szkeptikusok le lesznek hurrogva ( meg különben sem tudnak számolni ) és a horrolelmélet virul tovább és a valóság talaján meg mi fogunk pofára esni. Ne legyen igazam. Beszéljük meg májusban langy melegben egy hütte teraszán. 🙂

    • Sztefanó szerint:

      Azért mégiscsak különös, hogy egy amolyan igazi ragály válogatás nélkül öl fiatalt és öreget, beteget és egészségeset egyaránt. Most meg, bocsássanak meg nékem tudatlanságom miatt, de minden rendelkezésemre álló adat szerint 99.9 %-ban azok halnak meg szerencsétlenek (nem kívánok senkinek rosszat), akik már egyébként is komoly betegek voltak. Akkor hogyan és miért tartják ezeket kizárólag a koronavírus áldozatainak? Ha ez így megy tovább, májusban, hiú ábránd a sörözés egy Hütte teraszán. Ezek a bepánikoltak szorítani fognak minket tovább is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s