Könyveim 2020


A krízis egyik hozadéka, hogy a figyelmemet olyan témák felé terelte, melyekre egyébként valószínűleg nem fordítottam volna elég időt. Ezekben a könyvekben, bár témáikban nagyban különböznek, van egy a közös vonás, a tényfeltárás. Mint amikor a sötétből kibotorkálsz a ragyogó napra. A világ amiben élünk, manipulatív hálót fon körénk, mely féligazságokból és abszurd hazugságokból áll. Szemfényvesztés és csalás buggyan elő, ha érdeklődve, a részletekre ügyelve tekintünk a kulisszák mögé.  És igen, jaj a legyőzötteknek!

JFK

A kimondhatatlan: 50 évvel a Kennedy gyilkosság után új dokumentumok lettek hozzáférhetővé téve. A minden részletre kiterjedő analízis után az ítélet egyértelmű, JFK egy összeesküvés, államcsíny áldozata lett

GanserUSA

A gátlástalan birodalom: Amerika nem demokrácia, hanem plutokrácia, mondja ki az ítéletet Daniele Ganser, a svájci történész, békekutató. Az USA a világbéke első számú veszélyeztetője. A CIA világszerte végrehajtott tisztogatásainak a listája.

Fremdbestimmt

Idegen hatalmak sodrában: Mint levéltári iratokból kiderül, a britek már akkor készültek az első világháborúra, amikor a németeknek még eszébe sem jutott. Az angolszász birodalom tudatosan hizlalta fel Hitlert. Az USA már 1941-ben befejezhette volna a második világháborút. Miért nem tette?

PestMikovits

A korrupció pestise: Rober Kennedy Jr. méltatja az írónőt az előszóban. Judy Mikovits megjárta a poklot, mert volt bátorsága feltárni a Big Pharma titkát, hogy miként fertőzték meg állati eredetű retrovírusokat tartalmazó oltásokkal emberek millióit. 

BhakdiFehlalarm

Hibás riasztás? Sucharit Bhakdi professzor a járvány első percétől kezdve próbálta oldani a világon eluralkodó  hisztériát. Ö az, aki 2005-ben is óvott mindenkit a sertés-influenza elleni oltástól. Milyen igaza lett, lásd narkolepszia, az oltás mellékhatása.

KöhnleinWahn

Vírusőrület: Dr. Köhnlein meggyőző bizonyítékokkal áll elő, amikor azt állítja, hogy rengeteg vírusra visszavezetett betegség mögött egészen más okok, mérgező vegyszerek (pl. DDT) állnak. Freddie Mercury nem az AIDS hanem az akkor piacra dobott egyik legelső mérgező antivirális készítmény áldozata

PaulSchreyer

Egy előre beharangozott krízis krónikája: Egy évtizedek óta tervezgetett járvány (ún. Plan-demie) áldozatai vagyunk. Az író aprólékos munkával tárja fel az idevágó dokumentumokat és köti össze a szálakat. A cél, mint 9/11 esetében is, a demokratikus szabadságjogok felszámolása. Meggyőző!

BesserClemensArway

Mi ezt jobban is tudjuk: Ahogy a mi nyugati kultúránk a világgal, a természettel, az élővel bánik, és amilyen módon folytatjuk bolygónk kizsákmányolását, olyan az erre adott válasz is. Képesek lennénk pedig másként, azaz jobban viszonyulni kincseinkhez, mint a könyv címe is sugallja.

TödlicheMedizin

Halálos gyógyítas és szervezett bűnözés: Az egészségügy ártatlansága egy mítosz. Ténykedése főleg az üzletről és a profitról szól. Eközben az emberi életek és az egészség csak másod-, de inkább harmadlagosak. Gyógyszereket úgy kell adagolni, hogy mellékhatásai egyéb más betegségeket produkáljanak. Így biztosított a Big Pharma permanens busás bevétele. Ez kielégíti a szervezett bűnözés fogalmát.

Kategória: Books | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s